Οι Υπηρεσίες μας

Αεροπορικά

Κρατήσεις και εκδόσεις αεροπορικών εισητηρίων στην Ελλλάδα και σε όλο τον κόσμο.Η εταιρεία μας συνεργάζεται με όλες τις αεροπορικές εταιρείες και έχει συνάψει συμβόλαια πετυχαίνοντας ειδικά προνόμια για τους πελάτες της.

Ξενοδοχεία

Λόγω της μεγάλης συνεργασίας με αλυσίδες ξενοδοχείων στην Ελλάδα και το εξωτερικό έχουμε εξασφαλίσει ειδικές τιμές και αμεσότητα επιβεβαίωσης κρατήσεων on-line.

Εκδηλώσεις

Διοργάνωση μικρών συναντήσεων, σεμιναρίων, συνεδρίων και promotional tours . Καλύπτουμε όλο το φάσμα των αναγκών σας εξασφαλίζοντας την επιτυχία της εκδήλωσης.

Ταξίδια Κινήτρων

Τα ταξίδια κινήτρων, έχει αποδειχτεί ότι συμβάλλουν αποφασιστικά στην αύξηση των πωλήσεων, στη συσπείρωση των συναδέλφων και συνεργατών, και στην ενδυνάμωση της εταιρικής ταυτότητας.

 

Γιατί Μαζί μας

Φιλοσοφία Account Management

 

  • Για τα υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας σας, θα υπάρχει στο αεροδρόμιο, υποδοχή και βοήθεια (precheck-in κλπ) κατά την άφιξη και την αναχώρηση τους, όπου ζητηθεί.

  • Παράδοση αεροπορικών εισιτηρίων και λοιπών ταξιδιωτικών εγγράφων στα γραφεία σας με e-mail ή φαξ.(Όλα τα εισιτήρια πλέον έχουν τη μορφή e-ticket).

  • Τα τιμολόγια θα αποστέλλονται ανα δεκαπενθήμερο στην εταιρεία σας, αναφέροντας αναλυτικά τις υπηρεσίες και τα ονόματα.

  • Θα σας σταλεί ειδική φόρμα (profileform) για την συγκέντρωση των καρτών μιλίων, ειδικών προτιμήσεων κλπ και θα πρέπει να μας αποστέλλεται για κάθε επιβάτη που ταξιδεύει και επιθυμεί τη συνεχή ενημέρωση των κρατήσεών του.

  • Οι ταξιδιώτες της εταιρείας σας ενημερώνονται για την ανάγκη visa ή άλλων εγγράφων σύμφωνα με τον προορισμό τους. Το γραφείο μας αναλαμβάνει την έκδοση  visa όπου χρειάζεται ( εκτός Η.Π.Α.) με ελάχιστη επιβάρυνση. 

 

Χρήσιμες Πληροφορίες 

 

 

Αναζήτηση


Subscribe to our Newsletter

 

espa-banner


espa-image


WCAG 2.0 (Level AA)