Υπηρεσίες

Home / Υπηρεσίες

Υπηρεσίες Υψηλής Ποιότητας σε Ανταγωνιστικές Τιμές

 

 • Αεροπορικά

 • ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

   Η εταιρεία μας συνεργάζεται με όλες τις αεροπορικές εταιρείες και έχει συνάψει συμβόλαια πετυχαίνοντας ειδικά προνόμια για τους πελάτες της. Με OnLINE σύστημα κρατήσεων και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, εξασφαλίζουμε τις χαμηλότερες δυνατές τιμές και τη μεγαλύτερη δυνατή ευελιξία στην έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων.

  Το γραφείο μας, προσφέρει πολυετή εμπειρία (άνω των 30 ετών) στο Ναυτικό Εισιτήριο (μετακινήσεις πληρωμάτων παγκόσμια), όπως και στην έκδοση visaόπου απαιτείται.

  Επιπλέον, με την τήρηση αρχείου profile των ταξιδιωτών, συμβάλουμε σε προνόμια θέσεων, καρτών μιλίων, και ειδικών επιλογών ταξιδιού τόσο ατομικά όσο και για την εταιρία σας, σε συνεργασία με τις αεροπορικές εταιρείες.

  Η συνεχής διαθεσιμότητα (24ώρες/365ημέρες) του προσωπικού μας, παρέχει την βεβαιότητα απρόσκοπτης εξυπηρέτησης σε κάθε έκτακτη ανάγκη.

 

 • Ξενοδοχεία

 • ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

  Λόγω της μεγάλης συνεργασίας με αλυσίδες ξενοδοχείων στην Ελλάδα και το εξωτερικό έχουμε εξασφαλίσει ειδικές τιμές και αμεσότητα επιβεβαίωσης κρατήσεων on-line.

 

 • Εκδηλώσεις

 • ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΙΚΡΩΝ   ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ,ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ,ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ,PROMOTIONALTOURS

  Καλύπτοντας όλο το φάσμα των αναγκών, γραμματεία ,επιστημονικό πρόγραμμα , χορηγίες ,επικοινωνία, μεταφράσεις, εξασφαλίζουμε την επιτυχή πορεία της δικής σας δημιουργίας.

 

 • Incentive Travels

 • ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΚΙΝΗΤΡΩΝ (INCENTIVES)

  Τα ταξίδια κινήτρων, έχει αποδειχτεί ότι συμβάλλουν αποφασιστικά στην αύξηση των πωλήσεων, στη συσπείρωση των συναδέλφων και συνεργατών, και στην ενδυνάμωση της εταιρικής ταυτότητας.Η πολυετής πείρα μας στον τομέα αυτό εγγυάται τέλεια οργάνωση και αλησμόνητα ταξίδια.

 

Η PRIME TRAVEL SERVICES λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή από 08:30 έως 18:00 και το Σάββατο από 09:00 μέχρι 14:00.

Για τις υπόλοιπες ώρες και μέρες ΟΛΟΙ οι συνεργάτες μας είναι εφοδιασμένοι μέ κινητά τηλέφωνα και laptops για την άμεση εξυπηρέτηση σας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

 


espa-image


WCAG 2.0 (Level AA)